Coaching kutyával

Coaching kutyával

Mi a coaching?

A coaching egy olyan eredmény- és célorientált segítő folyamat, amelynek során a jelenben dolgozunk („itt és most”), jövő fókusszal. A múlttal csak olyan mélységig foglalkozunk, amennyire a jelen problémáinak megértéséhez és megoldásához szükség van.

Coachként a legfontosabb feladatom, hogy hozzásegítselek ahhoz, hogy képes legyél más perspektívából látni a problémád.

Fontos tudnod, hogy a problémád kezelése 100%-ban rajtad múlik. Csak akkor lesz változás, ha teszel érte.

A coaching nem terápia és nem tanácsadás. Nem is egy baráti beszélgetés. Éppen ezért nem megmondó ember leszek és nem is sírhatok együtt Veled, a kezed fogva. Nem mondhatom el a megoldást a problémádra. Nem az én megoldásom a fontos. A Tiédet keressük. Ebben segít két kollégám, Orion és Pandora a huskyk. (NEM GOND, HA NEKED NINCS KUTYÁD!)

És mi köze ehhez a kutyáknak? Miért lesznek ott?

Tanulmányok bizonyítják, hogy a kutyák jelenléte hozzájárul az általános közérzet javításához. Pozitív érzelmi hatásai között tartják számon a stressz és szorongás csökkenését, állatok társaságában oldódik a magány és szomorúság érzet. A kutyák segítenek áthidalni a kommunikációs szakadékot, növelik a szociális interakciók mennyiségét és minőségét, elősegítik az önismeret fejlesztését.

Miben tudunk segíteni neked? Mivel fordulhatsz hozzánk?

Bármilyen magánéleti, munkahelyi, pályaválasztási vagy bármilyen személyiséged fejlődését érintő elakadással, problémával, ami jelenleg foglalkoztat, amiről úgy érzed, nem tudod megoldani egyedül.

Hol találkozunk?

Személyesen, egy nyugodt és tiszta irodában. A pontos címet el fogom küldeni.

Hány alkalomból áll a folyamat?

A coaching folyamat 5 alkalomból fog állni.

Hány perces egy ülés?

Egy ülés 60 perces.

Szeretnék belekezdeni. Mi a teendőm?

Az első, azaz az előzetes konzultáció INGYENES. Nagyjából 20-30 percet vesz igénybe és telefonon fog zajlani. Megismerkedünk. Tájékoztatlak minden, coachingot érintő fontos információról.

Ez még nem jelent elköteleződést, azaz a beszélgetés végén természetesen dönthetsz úgy, hogy mégsem szeretnél dolgozni a problémádon velem és két szőrös "segítőtársammal".

 

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek.

És Neked miben tudok segíteni?

Image

Ha úgy döntesz, hogy felelős gazdi leszel, meg kell ismerned és ami a legfontosabb, meg kell értened négylábúdat. Hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat egyik alapköve.

Hírlevél

Image