Személyes coaching

Személyes coaching

A személyes coaching (tanácsadás) során megismerkedünk egymással: a beszélgetés alkalmával minden információt begyűjtök rólad és a kutyádról.

Hol találkozunk?

Fontosnak tartom, hogy az első alkalommal nálad találkozzunk (amennyiben Budapesten vagy vonzáskörzetében laktok), mivel kutyád a saját kis territóriumán biztonságban érzi magát (maximum miattam válik majd, izgatottá, kíváncsivá). Ezzel ellentétben pórázon, ingergazdag, számára teljesen idegen környezetben egészen máshogy viselkedne, ami félrevezető is lehet. (A személyes tanácsadás éppen ezért sokszor hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz, mint az online.)

Mennyi ideig tart az első alkalom?

Ezt elsőre nem tudom megmondani. Ez ugyanis függ attól, milyen viselkedésproblémát kell majd orvosolni.

Mi történik a coaching (tanácsadás) során?

Miközben beszélgetünk, megfigyelem, hogyan viselkedik egy idegennel (velem), hogyan kommunikál az emberekkel és a gazdájával (Veled), mivel foglalja el magát, mit csinál, amíg ott vagyok. Miután mindent elmondtál róla és a kérdéseimet is megválaszoltad, összefoglalom Neked a hallottakat, illetve elmondom a kutya viselkedésének okát/okait.

Mikor kezdődik a „közös munka”?

A tanácsadást követő 3 munkanapon belül elküldöm Neked e-mailben a kutya problémájának kezelésére és megoldására kidolgozott, személyetekre szabott programot. Leírom, hány alkalmat javasolok, milyen rendszerességgel (a probléma súlyosságát és fennállásának idejét figyelembe véve), illetve milyen feladatokra számíthattok.

Fontos tudnod, hogy a kutyád problémájának kezelése 100%-ban rajtad múlik, hiszen, ha az általam adott „házi feladatokat” nem alkalmazzátok a hétköznapokban, illetve nem gyakoroltok, akkor nem lesz változás.

És Neked miben tudok segíteni?

Image

Ha úgy döntesz, hogy felelős gazdi leszel, meg kell ismerned és ami a legfontosabb, meg kell értened négylábúdat. Hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat egyik alapköve.

Hírlevél

Image