Gazdi leszek

Gazdi leszek

Egy kutya érkezése a családba felelősségteljes döntés. Hosszas átgondolás, megfontolás eredménye. Alapos felkészülés és előkészítés előzi meg, hacsak arra gondolunk, hogy minden gondozásához, ápolásához, táplálásához, pihenéséhez szükséges eszköz még a hazavitel előtt rendelkezésre álljon.

Ha Te is pontosan így gondolod, keress meg!

Milyen kutya illik hozzád?

Megismerkedünk, elmondasz mindent magadról, lakhatásodról, munkádról, életviteledről én pedig, miután megismertelek, javaslatot teszek a hozzád leginkább passzoló kutyafajtákra. Ezután keresünk együtt tenyésztőt vagy javasolok alapítványt, amennyiben örökbefogadnál.

Milyen céllal szeretnél kiskutyát?

Elmondom, mit érdemes megkérdezni egy tenyésztőtől, mit kell megnézni a kennelnél. Ha van rá lehetőség, együtt kölyöktesztekkel is megnézzük az általad kinézett alom kutyáit, hogy azt a kölyköt tudjuk kiválasztani neked, aki a céljaidnak leginkább megfelel – sportolás, családi kutya, őrző-védő feladatok, terelés, stb.

Milyen eszközökre, felszerelésre van szükség a kölyök fogadásához?

Részletesen elmondom és le is írom neked, mikre van szükséged ahhoz, hogy mindent előre be tudj szerezni az új családtag fogadására, legyen az táplálás, gondozás, ápolás, séta vagy bármi.

Szocializáció

Ha már megvan a kölyökkutya, mindent elmondok neked a picik legfontosabb időszakáról, a szocializációról. Hiszen ahhoz, hogy felnőttként is boldog, kiegyensúlyozott, problémamentes kutya legyen, elengedhetetlen megismertetni bizonyos ingerekkel, illetve a közvetlen környezetével, valamint hozzászoktatni mindenhez, amellyel későbbi élete során találkozhat.

ÚJDONSÁG!
2023. MÁRCIUS 14-én indul ÚJ, Tudatos gazdi képzésem, amelyről bővebb információt IDE kattintva találsz!

És Neked miben tudok segíteni?

Image

Ha úgy döntesz, hogy felelős gazdi leszel, meg kell ismerned és ami a legfontosabb, meg kell értened négylábúdat. Hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat egyik alapköve.

Hírlevél

Image