Online coaching

Online coaching

Az online coaching (tanácsadás) során Google Meets vagy Messenger videohíváson keresztül (vagy ahogy neked megfelel) „találkozunk”. Ily módon gyűjtök be minden információt rólad és a kutyádról.

Kérlek, az első online coaching előtt próbálj meg nekem videót/videókat készíteni a kutyádról és a konkrét viselkedésproblémáról, hogy a beszélgetésünk alkalmával már azt is ki tudjam elemezni neked.

Mi történik a coaching során?

Felteszek számos kérdést a kutyával, Veled és kettőtökkel kapcsolatban. Miután mindent elmondtál róla és a kérdéseimet is megválaszoltad, összefoglalom Neked a hallottakat, illetve elmondom a kutya viselkedésének okát/okait.

Mennyi ideig tart az első alkalom?

Ezt elsőre nem tudom megmondani. Ez ugyanis függ attól, milyen viselkedésproblémát kell majd orvosolni.

Mikor kezdődik a „közös munka”?

A tanácsadást követő 3 munkanapon belül elküldöm Neked e-mailben a kutya problémájának kezelésére és megoldására kidolgozott, személyetekre szabott programot. Leírom, hány alkalmat javasolok, milyen rendszerességgel (a probléma súlyosságát és fennállásának idejét figyelembe véve), illetve milyen feladatokra számíthattok.

Fontos tudnod, hogy a kutyád problémájának kezelése 100%-ban rajtad múlik, hiszen, ha az általam adott „házi feladatokat” nem alkalmazzátok a hétköznapokban, illetve nem gyakoroltok, akkor nem lesz változás.

És Neked miben tudok segíteni?

Image

Ha úgy döntesz, hogy felelős gazdi leszel, meg kell ismerned és ami a legfontosabb, meg kell értened négylábúdat. Hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat egyik alapköve.

Hírlevél

Image